De ultieme luchtbuks schoonmaak-set voor vlekkeloos schieten!

Goed onderhoud is essentieel als jij het uiterste uit je luchtbuks wilt halen. Het is dan ook zeker aan te raden om je luchtbuks regelmatig schoon te maken. Tijdens het schieten blijft er altijd een beetje lood hangen in de loop. Na verloop van tijd raakt de loop steeds meer vervuild wat ervoor kan zorgen dat jij minder goed schiet. Ons advies is dan ook om je luchtbuks om de 500 schoten schoon te maken. 

Naast betere prestaties, zal goed onderhoud er ook voor zorgen dat je een stuk langer plezier van je luchtbuks zult hebben. Het kan echter lastig zijn om een luchtbuks goed schoon te maken omdat je hier specialistisch schoonmaak materiaal voor nodig hebt. Maar geen stress! Wij bieden in onze shop de ultieme schoonmaak set aan, waar alles in zit wat je nodig hebt om jouw luchtbuks schoon te houden! 

Schoonmaak set blog

De kracht van een schoonmaak set 

Zoals je waarschijnlijk al hebt ervaren, is het erg lastig om een luchtbuks goed schoon te krijgen. Of misschien heb je er überhaupt nooit bij stil gestaan om je luchtbuks schoon te maken. Wij willen je adviseren het schoonmaken wel te doen! Het schoonmaken van je luchtbuks is nodig als je optimaal wilt schieten. Het schoonmaken van je luchtbuks is niet lastig maar vergt wel de juiste materialen en enige basiskennis. 

Wanneer je niet goed omgaat met je luchtbuks is de kans groot dat de scherpte bij het mikken afneemt en het dus lastiger wordt om goed te schieten. Ook komt het vaak voor dat de kracht van een luchtbuks afneemt door niet goed onderhoud van de luchtbuks. 

Een schoonmaak set kan zeker een uitkomst zijn als je merkt dat je luchtbuks achteruit gaat, of als je dit van tevoren al wilt voorkomen. 

De schoonmaak set van luchtbuksvullen.nl

Onze schoonmaak set is uitgerust met alle benodigde tools om je luchtbuks een goede poetsbeurt te geven. Wij bieden een zeer goede kwaliteit zonder onnodige toevoegingen, alleen de spullen die je echt nodig hebt dus. 

De schoonmaak set bestaat uit:

  1. Katoenen borstel (1 borstel in 4.5 mm en een borstel in 5.5 mm);
  2. Messing borstel (1 borstel in 4.5 mm en een borstel in 5.5 mm);
  3. Driedelige verlengbare messing staaf waarvan 1 met handsvat;
  4. Stapel schoonmaakdoekjes.

In plaats van dat je meerdere losse schoonmaak spullen moet kopen kun je bij ons alles wat je nodig hebt in een set verkrijgen voor 2 kalibers. De schoonmaak set zit in een handige kleine verpakking die je overal mee naartoe kunt nemen en kunt blijven gebruiken!

Ervaar vlekkeloos schieten 

Uit onze eigen ervaring is gebleken dat er een duidelijke verbetering in schietprestaties direct voelbaar is na een goede schoonmaak beurt van de luchtbuks. Natuurlijk hangen de schietprestaties niet alleen af van hoe schoon de luchtbuks is, maar het is zeker een belangrijke factor als je luchtbuks schieten serieus neemt en het uiterste uit je luchtbuks wilt halen. 

Wij hebben een gelimiteerd aanbod van deze schoonmaak sets, dus wees niet te laat en ervaar zelf het gemak en de voordelen! 

Neem eens een kijkje in onze shop 

Veel schietplezier!